Startproblemen met de auto?

Iedereen heeft het wel eens meegemaakt. Het moment dat u uw auto probeert te starten maar hij gaat niet aan. Al veel anderen hebben hier ook al problemen mee ervaren en gelukkig zijn er vrij vaak dezelfde problemen en dus ook dezelfde oplossingen om deze startproblemen op te lossen. In dit artikel behandel we de meest voorkomende startproblemen en hoe u deze startproblemen kunt oplossen.

 

Heeft u startproblemen met uw auto en heeft uw auto een inspectie nodig? U kunt bij ons terecht voor vele soorten reparaties en onderhoud. Vraag een offerte aan of maak een afspraak.

De meest voorkomende startproblemen

Accu

Op nummer 1 staat de accu. Door warmte en door kou komen er vaak problemen bij de accu. Maar ook bij een oudere auto kan het goed voorkomen dat de auto niet meer start door een accu probleem. Wanneer u hier last van heeft is het handig om dit regelmatig te laten controleren en ook te laten na kijken. Er kunnen diverse metingen worden gedaan. Wanneer het probleem is opgelost met een accu dan is het handig om een uur lang de auto te laten draaien, en/of ook is het handig om de auto een kilometer of 50 te draaien.

Bougies

Op nummer 2 staan de bougies. Deze bougies zorgen voor een ontbranding in de motor en zorgen er dus ook in feite voor dat de motor van een auto op start komt. Deze bougies krijgen stroom van de stroomkabels. Door deze bougies goed te laten controleren kunt u problemen hiermee snel en eenvoudig voorkomen.

Startmotor

Startproblemen met de autoOp nummer 3 staat de startmotor. Deze startmotor zorgt ervoor dat er
zuigers in de motor ronddraaien. Alleen kan het soms voorkomen dat er een vertraging zit bij deze zuigers of dat er iets mis is waardoor de motor niet werkt. Een nieuwe startmotor in de auto plaatsen is vaak een goede oplossing om deze problemen op te lossen.

Autoplaza Kannemans

Heeft u startproblemen met uw auto? Kom langs bij onze garage in Amersfoort. Wij helpen u graag.

.