Ruitenwissers vervangen garage Amersfoort

Nu we midden in de herfst zitten en het regelmatig regent zijn ruitenwissers belangrijker dan ooit. U wilt niet onderweg verrast worden door een flinke bui terwijl uw ruitenwissers het niet doen. Wilt u uw ruitenwissers laten vervangen of controleren in een garage in Amersfoort? Autoplaza Kannemans regelt het voor u voor een aantrekkelijke prijs.

Vervangen ruitenwissers garage Amersfoort

Garage AmersfoortHet is belangrijk dat ruitenwissers ervoor zorgen dat u goed zicht blijft houden wanneer het regent, maar ook tijdens droog weer horen de ruitenwissers te werken. U moet uw ruiten onderweg altijd schoon kunnen maken met de sproeier en ruitenvloeistof. Werken ze niet meer? Of maken ze de ruiten niet meer goed schoon? Dan is het tijd om de ruitenwissers te controleren en eventueel te vervangen. Bij garage Autoplaza Kannemans in Amersfoort kunt u terecht ongeacht het merk van uw auto.

Schoonmaken ruitenwissers

Als de ruitenwissers strepen of het ruit achterlaten of veel geluid maken, kunt u eerst controleren of de ruitenwissers vies zijn of dat ze echt versleten zijn. Dit kunt u doen door de ruitenwissers en het contact van de auto uit te zetten en de metalen arm overeind te trekken waaraan de ruitenwisserbladen vast zitten. Nu kunt u controleren of de ruitenwisserbladen vies of versleten zijn. Zijn ze vies dan kunt u ze schoonmaken. Voordat u ze schoon gaat maken kunt u het beste eerst uw autoruit schoonmaken en daarna de ruitenwisserbladen.

Schoonmaken helpt niet

Garage Amersfoort
Als het schoonmaken van de ruitenwisserbladen niet helpt kan het zijn dat het rubber te oud is, versleten is of te hard geworden is. In dat geval kunt u de ruitenwisserbladen beter vervangen. Ook kan het zijn dat de ruitenwissers niet juist afgesteld zijn en daardoor de druk op het ruit niet goed is.

Mocht het schoonmaken niet helpen dan kunt u terecht bij garage Autoplaza Kannemans in Amersfoort. Wij controleren de ruitenwissers, zowel voor als achter, vakkundig en vervangen ze als dit nodig is. U kunt bij ons langskomen, maar u kunt ook online een offerte aanvragen.

Airco reinigen en vullen

car-1393804_1920 (1)Het is verstandig uw airco minimaal eens per 4 jaar bij te laten vullen en sowieso elk jaar te laten checken. Autoplaza Kannemans is gespecialiseerd in het reinigen en vullen van airco's. Bij ons heeft u een airco servicebeurt vanaf € 49,-.

Occasions