Occasions Amersfoort

Zoekt u een tweedehands auto? Een gezinsauto, cabrio of een hatchback in de regio Amersfoort? De keuze is enorm en het is daarom niet altijd makkelijk een auto te vinden die bij u past. Naast veel keuze uit auto's is er een grote keuze aan garages, particulieren of verzamelwebsites die occasions aanbieden. Het voordeel van Autoplaza Kannemans is dat wij een groot aanbod hebben, waardoor je veel keuze hebt op 1 plek in Amersfoort. Op onze website en bij onze garage aan de Chromiumweg 9 vindt u altijd een groot aanbod occasions. Ook kunt u altijd langskomen om de auto's te bekijken en een proefrit te maken. Onze voorraad van 60+ occasions is zeer scherp geprijsd. Bij de specificaties kunt u zien of de auto een geldige APK heeft. Bekijk het aanbod en kom langs.

Diverse merken occasions Amersfoort

Autoplaza Kannemans heeft diverse merken occasions. Alle auto's kunnen bij ons worden ingeruild. Hierdoor hebben wij een breed aanbod en concentreren wij ons niet op een bepaald type of merk. Op onze website kunt u een selectie maken op merk, type of bouwjaar. Hierdoor kunt u gericht zoeken naar de occasion naar uw wens. Bij iedere auto staan foto's en een video, zodat u een goed beeld heeft van de tweedehands auto.

Proefrit maken

Voordat u een auto aanschaft wilt u hoogstwaarschijnlijk eerst een proefrit maken. Dit is uiteraard mogelijk bij autoplaza Kannemans. U kunt hiervoor een afspraak maken of langskomen tijdens onze standaard openingstijden. Wij zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur. Op zaterdag van 10.00 tot 13.00 uur en op zondag op afspraak.

Prijs occasions

De prijzen van Autoplaza Kannemans zijn zeer gunstig. Wij vragen zeker niet te veel voor de occasions. Daarnaast worden alle auto's geleverd met een geldige APK, tenzij anders vermeld in de advertentie.

Tips van de consumentenbond

De consumentenbond geeft tips over de aankoop van een occasion. Bekijk het filmpje met alle tips:

Tips voor het kopen van een occasion

  1. Wat is je eerste indruk? Is die niet goed, dan kun je beter nog even verder kijken. Ben je direct verkocht? Maak dan een proefrit en bekijk de volgende punten.
  2. Kloppen alle gegeven. Controleer altijd even het kentekenbewijs, het aantal eigenaren tot nu toe en de APK voordat je een auto koopt.
  3. Maak een proefrit. Door het maken van een proefrit merk je pas echt of een auto bij je past.
  4. Neem een kijkje onder de motorkap. Weet je zelf niet goed waar je op moet letten? Dan kun je iemand meenemen die verstand heeft van de motor en de vloeistoffen in de auto.
  5. Bekijk de extra tips van de consumentenbond.

 

APK Kannemans

APK Amersfoort

APKHet is belangrijk om de staat van uw auto met regelmaat te laten controleren door een specialist; de zogenaamde Algemene Periodieke Keuring (APK). Voor een door de RDW erkende APK in Amersfoort en omgeving kunt terecht bij Autoplaza Kannemans.

Airco reinigen en vullen
Garage Amersfoort