Garage in Amersfoort: Autoplaza Kannemans

Als u op zoek bent naar een garage in Amersfoort dan zit u bij Autoplaza Kannemans altijd goed. Wij hebben als garage een goede naam ontwikkeld als het gaat om vele soorten auto reparaties en onderhoud, APK en de verkoop van occasions. Als uw auto een mankement heeft, kunt u altijd langskomen of een afspraak maken. Wij stellen dan een diagnose vanaf €25,- en repareren de auto, in overleg met u, in onze werkplaats. Autoplaza Kannemans biedt goede service en gunstige prijzen en wij verwelkomen alle soorten en merken auto’s.

Occasions Amersfoort

Occasions Amersfoort

Autoplaza Kannemans heeft een groot aanbod in occasions. Zo hoeft u niet verschillende garages, particulieren of verzamelwebsites langs, maar heeft u veel keuze op 1 plek. Wij focussen ons niet op 1 merk, maar hebben een grote selectie aan merken, type en bouwjaar. U kunt altijd langs komen om ons aanbod te bekijken en om een proefrit te maken. Tevens kunt u uw oude auto bij ons inruilen.

Bekijk ons aanbod
Op onze website kunt u de occasions alvast bekijken. Bij elke tweedehandse auto staan specificaties, foto’s, een video en of de auto een geldig APK heeft.

Proefrit
Ziet u online een auto waarin u geïnteresseerd bent? Uiteraard kunt u eerst een proefrit maken. Maak in dat geval een afspraak of kom gewoon eens bij ons langs!

auto_garage_amersfoort_01

APK

Rijden zonder geldig APK is niet toegestaan en hiervoor kunt u een boete krijgen. Ook bent u niet verzekerd als u zonder APK een ongeluk maakt. Zorg er daarom op tijd voor om uw auto te laten keuren als de APK verloopt. Wilt u de auto door een RDW erkende garage in Amersfoort en omgeving laten keuren, dan kunt u terecht bij Autoplaza Kannemans.

Wanneer APK?
Voor auto’s of bedrijfswagens die rijden op benzine, alcohol en/of een elektromotor én die na 1 januari 2005 toegelaten zijn op de weg, vindt de 1e APK plaats na 4 jaar. De 2e APK is vervolgens 2 jaar later en daarna moet de auto of bedrijfswagen elk jaar gekeurd worden.
Rijdt uw auto op gas, diesel of iets anders dan is de 1e APK na 3 jaar. Na de 1e APK moet uw auto dan elk jaar gekeurd worden.

Onderhoudskosten

Voor voertuigen die voor 2005 toegelaten zijn op de weg, maar niet ouder zijn dan 30 jaar, gelden dezelfde regels. Voertuigen die wel ouder zijn dan 30 jaar hoeven eens in de 2 jaar gekeurd te worden. Voertuigen die van voor 1960 zijn, hoeven niet meer gekeurd te worden.

Waar keuren we op?
Bij een APK wordt de auto op verschillende punten gecontroleerd:

  • Verkeersveiligheid; remmen, wielophanging, banden, schokdempers, verlichting, carrossie en stuurinrichting.
  • Milieu; uitstoot van uitlaatgassen.
  • Registratie; kilomterstand, voertuigbewijs, voertuigidentificatienummer, gebruikte brandstof.

Meer weten over APK? Of maak direct een afspraak!

Reparaties en onderhoud Amersfoort

Ook voor alle soorten reparaties en onderhoud kunt u terecht bij Autoplaza Kannemans. Wij stellen een diagnose en repararen de auto voor u.

Accu
Zonder accu kunt u de auto niet starten. Het is dus vanzelfsprekend dat de accu vervangen of opgeladen moet worden als deze versleten of leeg is. Heeft u problemen met de accu? Wij helpen u graag verder!

Distributieriem
De distributieriem dient bij een bepaald aantal gereden kilometers vervangen te worden. Dit onderdeel wordt dan ook altijd nagekeken tijdens de APK en de onderhoudsbeurt. Als de distributieriem niet op tijd vervangen wordt kan deze afbreken en dat is erg slecht voor de motor. Het kan de motor zelfs zo erg beschadigen dat hij niet meer te repareren is.

Onderhoudsbeurt
Voor zowel de kleine als de grote onderhoudsbeurt kunt u bij ons terecht. Wij controleren de auto op een aantal punten. Dit kan verschillen per type en merk auto. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op!

Koppeling
Merkt u dat de auto wel toeren maakt, maar niet optrekt, de bediening van het koppelingspedaal zwaarder gaat, dat de koppelingspedaal hoger zit of dat schakelt de versnellingsbak slecht? Dan is het verstandig om de koppeling te laten controleren. Het kan namelijk zijn dat deze vervangen dient te worden.

Remblokken en remschijven
Elke keer als u remt, slijt er een klein beetje af van de remblokken en remschijven. Dit slijt proces gaat heel langzaam, maar als ze te dun worden, dienen ze vervangen te worden. Lees meer over de remblokken en remschijven.

Ruitenwissers
Als de ruitenwissers geluid maken of strepen achterlaten op het ruit, kunnen ze vies zijn, de rubbers kunnen versleten zijn of de ruitenwissers zijn niet goed afgesteld. Wij controleren de ruitenwissers graag voor u. Lees meer over ruitenwissers.

Schokdempers
Schokdempers zorgen ervoor dat u niet elke hobben in de weg voelt als u rijdt en zorgt ervoor dat de auto contact blijft houden met het wegdek. Een erg belangrijk onderdeel, want zonder schokdempers zou de auto onbestuurbaar zijn.

Uitlaat achterdemper
Zonder de achterdemper van een uitlaat zou de auto veel herrie maken. Dit is ongewenst en kan ook nog eens bestraft worden met een boete. Is uw achterdemper stuk? Dan is het dus verstandig om deze te laten vervangen.

auto_garage_amersfoort_02
Winterbanden

Ook voor winterbanden gaat u naar Autoplaza Kannemans. Wij zorgen ervoor dat de banden snel en vakkundig geplaatst worden. Heeft u nog geen winterbanden? In dat geval adviseren wij u graag! Wij hebben scherpe prijzen voor onze winterbanden. Lees meer over winterbanden en maak direct een afspraak.

Wintercheck
Vakantiecheck
Airco

Garage in Amersfoort? Autoplaza Kannemans!

Neem contact met ons op als u uw auto wilt laten repareren en onderhouden of als u langs wilt komen voor een occasion en een proefrit.