Airco reinigen en vullen in Amersfoort

Er is niets lekkerder dan een airco te hebben in uw auto voor verkoeling tijdens zomerse dagen. Maar waar moet u als auto-eigenaar op letten?

De airco verliest in de loopt der tijd kracht en effectiviteit. U zult merken dat na een tijdje de airco gebruikt te hebben, hij minder koude lucht in de auto blaast. De koelstof in de airco verdampt in de loop der tijd. Daarbij kunnen ook muffe luchtjes in de auto ontstaan. De airco wordt niet nagekeken bij de APK en daarom is het af en toe tijd zelf een bezoek aan uw garage in Amersfoort te brengen: Autoplaza Kannemans. Wij kunnen uw airco reinigen en vullen zodat u weer fris de weg op kunt.

car-1393804_1920 (1)

Waarom kiezen voor Kannemans?

Uw airco kunt u in iedere garage laten vullen, maar de keuze voor Kannemans heeft zo zijn voordelen. Niet alleen zijn we eenvoudig bereikbaar in Amersfoort. Onze prijzen zijn ook zeer gunstig. Bij ons heeft u een airco servicebeurt vanaf 49,-. Vergelijk dat eens met het tarief van de zogenaamd goedkope landelijke ketens.

Als u uw auto bij ons heeft gebracht om de airco te reinigen en vullen, zal de monteur de onderdelen van het aircosysteem controleren en daarna schoonmaken. Dit is nodig om vastzittende vuildeeltjes en micro-organismen (bacteriën en schimmels) te verwijderen, zodat er voortaan weer schone lucht door de ventilatieroosters komt in de auto. Daarna wordt er koelmiddel uit de airco gehaald en wordt deze ververst door de airco met nieuw koelmiddel te vullen.

Iedere garage heeft zijn eigen airco-services, welke bestaan uit een opgesteld pakket waaraan wordt voldaan met betrekking tot bijvullen/reiniging. Het ene pakket is uitgebreider dan de andere, naar uw wens te schikken.

Advies airco reinigen en vullen

Het is verstandig uw airco minimaal eens per 4 jaar bij te laten vullen en sowieso elk jaar te laten checken. Een slecht functionerende airco kan gezondheidsproblemen opleveren, zoals tranende ogen en een verkoudheid.

airco vullen amersfoort
APK Amersfoort

APKHet is belangrijk om de staat van uw auto met regelmaat te laten controleren door een specialist; de zogenaamde Algemene Periodieke Keuring (APK). Voor een door de RDW erkende APK in Amersfoort en omgeving kunt terecht bij Autoplaza Kannemans.

Occasions
Garage Amersfoort