Airco vullen in Amersfoort

Er is niets lekkerder dan een airco te hebben in uw auto voor verkoeling tijdens zomerse dagen. Maar waar moet u als auto-eigenaar op letten?

De airco verliest in de loopt der tijd kracht en effectiviteit. U zult merken dat na een tijdje de airco gebruikt te hebben, hij minder koude lucht in de auto blaast. Het koudemiddel in de airco verdampt nameilijk na verloop van tijd. Daarbij kunnen ook muffe luchtjes in de auto ontstaan. De airco wordt niet nagekeken bij de APK en daarom is het verstandig om zelf even een contole afspraak te maken met airco specialist Kannemans te maken. Want een airco vullen in Amersfoort doe je natuurlijk bij de airco specialist voor de regio Amersfoort !

car-1393804_1920 (1)

Autoplaza Kannemans in Amersfoort is de airco specialist !

Uw airco vullen in Amersfoort kunt u bij meer garages laten doen, maar de keuze voor Autoplaza Kannemans heeft zo zijn voordelen. Niet alleen zijn we eenvoudig bereikbaar in Amersfoort, ook onze prijzen zijn ook zeer gunstig !

Als u uw auto bij ons heeft gebracht om de airco te laten reinigen en vullen, zal de monteur de onderdelen van het aircosysteem controleren en daarna schoonmaken. Dit is nodig om vastzittende vuildeeltjes en micro-organismen (bacteriën en schimmels) te verwijderen, zodat er voortaan weer schone lucht door de ventilatieroosters komt in de auto. Daarna wordt er koelmiddel uit de airco gehaald en wordt deze ververst door de airco met nieuw koelmiddel te vullen.

Iedere garage heeft zijn eigen airco-services, welke bestaan uit een opgesteld pakket waaraan wordt voldaan met betrekking tot bijvullen/reiniging. Het ene pakket is uitgebreider dan de andere, naar uw wens te schikken.

Advies over regeling van het binnenklimaat van uw auto

Het is zeker verstandig de airco van uw auto minimaal eens per 4 jaar bij te laten vullen en elk jaar te laten controleren. Een slecht functionerende airco kan gezondheidsproblemen opleveren, zoals tranende ogen en verkoudheidsverschijnselen.

airco vullen amersfoort
APK Amersfoort

APKHet is belangrijk om de staat van uw auto met regelmaat te laten controleren door een specialist; de zogenaamde Algemene Periodieke Keuring (APK). Voor een door de RDW erkende APK in Amersfoort en omgeving kunt terecht bij Autoplaza Kannemans.

Occasions
Garage Amersfoort
wintercheck_01